KLEUR:
Komen de kleuren in de foto’s overeen met de werkelijkheid?

Wij doen ons best voor de beste kleurweergave van de wol, maar scherm callibratie en kleur effecten van schermen kunnen invloed hebben op hoe de kleur wordt weergeven op een scherm. Je kunt altijd op onze social media kijken voor vergelijking met andere kleuren. Of vind ons op een beurs om de kleuren in het echt te zien! Wees er van bewust dat wij in kleine oplages verven en dat handgemaakte producten bekend staan om hun uniekheid. Wij raden altijd aan om strengen wol af te wisselen om duidelijk kleurverschil te vermijden

ZORG:
Hoe kan ik het beste voor mijn Sheep Yarns wol zorgen?

Koud. Water. Dat is het belangrijkste om aan vast te houden (afgezien van je wolletjes natuurlijk). Handwas je creaties met koud water en een klein drupje wolwas of afwasmiddel. Maak een proeflapje en was deze om onverwachtse kleurbloeding te voorkomen. Bloeden: Het komt voor dat hand geverfde wol een klein beetje bloed bij de eerste wasbeurt. Verzadigde kleuren en rood zijn hier het meest vatbaar voor. Je kunt je streng wol wassen voordat je er een bolletje van maakt, of een proeflapje maken en deze wassen om te zien of de kleur bloedt. Rood en wit matchen niet. Bloed de wol erg? Dit is niet de bedoeling, neem meteen contact met ons op en wij zullen de wol vervangen!

BEZOEK:
Kan ik jullie bezoeken, of mijn bestelling ophalen?

Nee. Onze huidige werkplaats is niet open voor bezoekers. We hopen onze werkplaats te kunnen verhuizen naar een studio of winkel in de nabije toekomst en uiteraard zijn jullie dan welkom!

BESTELLING EN BETALING:
Welke betalingsmethode accepteren jullie?

Wij accepteren IDEAL, Klarna, Creditcard en Paypal. Op beurzen accepteren wij cash en pin, en hebben het liefst met de pin.

VERZENDEN
Hoe lang duurt verzending?

Binnen Nederland? 1-2 dagen. Internationaal? Tot 4 weken. Houdt er rekening mee dat door Covid, bezorgtijden zijn vertraagd. Bezorgbedrijven beginnen meestal geen onderzoek naar een verdwaald pakketje nadat er 6 weken verstreken zijn.

WOL ONDERSTEUNING:
Doen jullie aan wol ondersteuning?

Absoluut! Ben jij een ontwerpster en denk jij dat een van onze kleuren een mooie match is voor jouw ontwerp? Stuur een mail naar info@sheepyarns.com. Afhangend van het project, bieden wij ontwerpers kortingen en voor een samenwerking zelfs volledige ondersteuning.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Bestellingen kunnen worden geretourneerd tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Neem contact met ons op via info@sheepyarns.com. Alle verzendkosten zijn voor de klant. Product moet in orginele staat en verpakking zijn. Opnieuw getwiste strengen, gecakte wol, gebruikte of vieze wol word niet geaccepteerd. Ga niet verder met het gebruik van een fout product maar neem z.s.m. contact met ons op. Op maat gemaakte bestellingen (custom orders) en afgeprijsde producten kunnen niet worden geretouneerd of geannuleerd. Zodra we jouw geretourneerde product hebben ontvangen kan het een aantal dagen duren voor het door ons word verwerkt.